(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Přírodní dušené plátky
Potřebné ingredience
4-6 plátků masa(kýta,plec) 1 velká cibule 1 hovězí bujon sladká paprika pepř,sůl,kmín trocha mouky
Postup přípravy
Maso naklepeme a okořeníme z obou stran,paprikou,solí,pepřem a
poprášíme moukou.
Na rozpáleném oleji postupně osmažíme z obou stran,vyjmeme a dáme stranou.
Cibuli pokrájíme na slabé půl kolečka a dáme smažit do vypeku.
Plátky,které jsme osmažili dáme na cibuli a mírně podlijeme tak (cca hrnek vody)
Rozdrobíme bujon a posypeme ještě kmínem.
Přikryjeme a dusíme v tlakáči cca 10min je to rychlovka a nebo v pánvi s poklicí do změknutí.
Hotové měkké maso dáme stranou a šťávu slijeme do malého kastrůlku,můžeme trochu zahustit
moukou nebo tmavou jíškou.
Podáváme s brambory nebo rýží.
PS:doporučuji uvařit v tlakáči je to fakt rychlé,jednoduché a moc dobré.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
poprášíme moukou.
Na rozpáleném oleji postupně osmažíme z obou stran,vyjmeme a dáme stranou.
Cibuli pokrájíme na slabé půl kolečka a dáme smažit do vypeku.
Plátky,které jsme osmažili dáme na cibuli a mírně podlijeme tak (cca hrnek vody)
Rozdrobíme bujon a posypeme ještě kmínem.
Přikryjeme a dusíme v tlakáči cca 10min je to rychlovka a nebo v pánvi s poklicí do změknutí.
Hotové měkké maso dáme stranou a šťávu slijeme do malého kastrůlku,můžeme trochu zahustit
moukou nebo tmavou jíškou.
Podáváme s brambory nebo rýží.
PS:doporučuji uvařit v tlakáči je to fakt rychlé,jednoduché a moc dobré.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
***
***
***
***
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kimby
(upraveno)
12. 11. 2012, 17:05
Děkuji i já za fajn rychlý, chutný receptík, dělala jsem již několikrát a mám samozřejmě v oblíbených
B.Tumka
(upraveno)
13. 11. 2012, 7:58
@kimby
Děkuji za chválu a za vyzkoušení
ALCER
(upraveno)
16. 10. 2010, 8:16
JEDNODUCHÉ,RYCHLÉ A MOC DOBRÉ URČITĚ ZNOVA UDĚLÁM.DOMA VŠEM MOC CHUTNALO DĚKUJI ZA PRÍMA NÁPAD K DOBRÉMU
teoder36
(upraveno)
20. 5. 2010, 11:01
Taky tak děláváme,je to vynikající,přítel se nemůže dojíst
B.Tumka
(upraveno)
2. 6. 2010, 18:39
@teoder36
Hlavně že chutná
Sajmon.76
(upraveno)
20. 5. 2010, 10:50
Dělám to už poněkolikáte a nemůžeme se dožrat .Jen té šťávy dělám více,ať nám to v ní trochu plave.Opravdu dobré a doporučuji
B.Tumka
(upraveno)
2. 6. 2010, 18:38
@Sajmon.76
Paní Simonko tak to mě moc a moc těší
luccess
(upraveno)
19. 3. 2010, 15:20
výborné
B.Tumka
(upraveno)
22. 3. 2010, 7:10
@luccess
kuju
janulevrtule
(upraveno)
1. 3. 2010, 12:46
bylo to vynikající, i dcerka měla boule za ušima, díky za super rychlý recept (já bych asi jen nesolila maso, protože sám masox je dost slaný)
B.Tumka
(upraveno)
2. 3. 2010, 8:47
@janulevrtule
Děkuji že jste vyzkoušela a že chutnalo
johndeerak
(upraveno)
16. 2. 2010, 14:11
dekuju za radu moooooooooooccccccc dobre.
B.Tumka
(upraveno)
16. 2. 2010, 16:52
@johndeerak
najapo
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:23
mňam to byla dobrůtka děkujme za receptík
B.Tumka
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:52
@najapo
Hlavně že šmakovalo
Nadik71
(upraveno)
4. 2. 2010, 19:48
mám vařeno na zítra k obědu,to budou v práci při obědě závidět!!!!! mňam,super rychlý receptík,díky za inspiraci...
B.Tumka
(upraveno)
4. 2. 2010, 19:54
@Nadik71
Tak ať si zítra pošmáknete
dojinek
(upraveno)
31. 1. 2010, 14:34
Hotovo uděláno a snězeno výborné, výborné a ještě jednou výborné a taky moc a moc ryché Super budu dělat častěji díky za super recept
B.Tumka
(upraveno)
1. 2. 2010, 17:31
@dojinek
Jsem moooc ráda že chutnalo